Leden help

help-login

Website vereisten en Technische kwesties

Q

Hoe kan ik Java updaten en inschakelen?

A
Om de laatste versie van Java te downloaden en installeren klikt u hier aub. Zodra u de laatste versie heeft refereert u aan onderstaande informatie:
  • Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome : Klik hier aub.
  • iOS (iPhone/iPad/iPod Touch): Klik hieraub.
  • Android telefoons & Tablets, andere Tablets, andere Browsers:
    Kijk in de help bestanden van uw apparaat voor verdere hulp.

Cupid Media, het Cupid Media Logo en JapanCupid.com zijn geregistreerde handelsmerken van Ecom Holdings Pty Ltd en worden met toestemming van Cupid Media Pty Ltd gebruikt.